Elefánt könycsepp
Elkészítés és hozzávalók:
6 db tojás 6 evőkanál porcukor, 3-4 kanál kakaópor, 2 evőkanál liszt, 1/2 sütőpor
6 tojást 6 evőkanál porcukrot habosra verünk, hozzáadjuk 3-4 evőkanál kakaót, és a 2 evőkanál lisztet és a 1/2 sütőport. Kivajazott, lisztezett tepsibe sütjük ( lehet sütőpapírral is ). Sütés után vízes konyharuhára feltekerjük.
TÖLTELÉK:
1/2 l tejjet 3 evőkanál lisztett összefőzönk 1 rámamargarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk és a kihült krémhez adjuk.
A tésztát megszabaditjuk ( kitekerjük ) a konyharuhából és megkenjük a tésztát. A közepébe banánt teszünk és így feltekerjük. Tetejét csokimázzal , vagy porcukorral bekenjük.