Töltött csirkecomb
Hozzávalók:
-
60 dkg csirkecomb
-
15 dkg gomba
-
10 dkg zöldborsó
-
2 db tojás
-
15 dkg csirkemáj
-
1 csomó petrezselyem
-
10 dkg előfőzött rizs
-
3 ek. étolaj
-
só, bors
Elkészítés:
Az egyik tojást keményre főzzük. A kockákra vágott csirkemájat, az apróra vágott gombát és a finomra vágott petrezselymet két evőkanálnyi olajban átpiritjuk. A zöldborsót megfőzzük. Egy tálban összekeverjük a párolt gombát, a csirkemájat , a petrezselymet, a zöldborsót, a főt rizst és a kockákra vágott főtt tojást, majd a nyers tojással összedolgozzuk. Sózzuk, borsozzuk. A masszával megtöltjük a csirkecombokat, tepsibe tesszük őket, meglocsoljuk egy kanál olajjal, kevés vizet öntünk alá, és pirosra sütjük. Gyakran locsoljuk saját levével. Sütőzacskóban is süthetjük.
|